Политика за личните данни


ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на Осветлението ЕООД както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта www.osvetlenieto.bg потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от Осветлението ЕООД по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост да получат помощ от служител на фирмата.

За да закупите продуктите, които се предлагат в онлайн магазина www.osvetlenieto.bg, Вие трябва да имате регистиран профил в него или ако нямате такъв е желатено да регистрирате. За да създадете профил, Вие трябва да попълните формуляр за регистрация и да създадете потребителско име и парола с които по всяко време можете да се идентифицирате в системата.Създавайки профил, Вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители. За да направите регистрацията си, трябва да посочите информация за обратен контакт като име, фамилия, адрес за доставка, телефонен номер и имейл адрес.

Тази информация ни е необходима, за да можем да се свържем с Вас, относно продуктите към които сте проявили интерес. Всички Ваши лични данни ще се използват единствено за връзка с Вас.Случайте в който Вашите лични данни се предоставят на трети лица са когато се налага използането на куриерски услуги.За изпълнението на поръчките Ви, ние използваме услугите на независими куриерски служби. Тези компании не използват поверената им информация за други цели, освен посочените по-горе.

Осветлението ЕООД защитава поверителността на личните данни, които обработва с най-висока степен на грижа в съответствие с най-високите стандарти. При Вашето общуване с нас или ползването на електронния магазин на адрес www.osvetlenieto.bg, Вие може да споделите лична информация, коятo да ни помогне да ви идентифицираме за целите на търговската дейност на компанията.

За нашите цели и методи на работа може да събираме лична информация за Вас когато създавате акаунт на клиент,акаунт на доставчик или се запишете за нашата имейл комуникация за рекламни или търговски съобщения.

За акаунт на клиент събираме лични данни за:
⦁ Име
⦁ Имейл
⦁ Телефон
⦁ Адрес за доставка и плащане

За акаунт на доставчик събираме лични данни за:
⦁ Име на фирмата
⦁ Име на потребителя които прави регистрацията
⦁ Имейл
⦁ Телефон
⦁ Адрес за доставка и плащане

За комуникация за рекламни или търговски съобщения
събираме лични данни за:
⦁ Имейл

Някои членове на нашия екип и/или търговците, които продават продукти в нашия магазин и използват администраторския панел може да имат достъп до вашите лични данни. Ние ценим Вашия личен живот, така че достъпът до Вашите лични данни се предоставя на основание необходимостта от тях за управлението на търговските отношения с Вас. Например, един доставчик получава само данните ви, ако сте поръчали нещо от него, за да може продавачът да изпълни тази поръчка.

Съгласно Закона за защита на личните данни субектите на данни имат следните индивидуални права във връзка с обработването на личните им данни:

⦁ ПРАВО НА ДОСТЪП - Правото на достъп до личните данни, обработвани от Осветлението ЕООД или от трета страна – от името на Осветлението ЕООД.
⦁ ПРАВО НА КОРИГИРАНЕ - Правото да бъдат изменени или изтрити неточни или непълни лични данни.
⦁ ПРАВО НА ИЗТРИВАНЕ - Правото да бъдат окончателно премахнати личните данни.
⦁ ПРАВО НА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОБРАБОТВАНЕТО - Правото да поискат от Осветлението ЕООД временно или окончателно да прекрати обработването на всички или някои от личните данни на субекта на данните.
⦁ ПРАВО НА ПРЕНОСИМОСТ НА ДАННИТЕ - Правото да получат личните си данни в структуриран,широко използван, пригоден за машинно четене и оперативно съвместим формат, даващ им възможност личните им данни да бъдат предоставени на друг администратор на данни от самите тях или от Осветлението ЕООД.
⦁ ПРАВО НА ВЪЗРАЖЕНИЕ - Правото на възражение срещу обработването на личните им данни, когато обработването се основава на съображения от обществен интерес или легитимен интерес, или се обработват за целите на директния маркетинг.

Ако смятате, че личните ви данни са били използвани неправилно, имате право да подадете жалба до надзорен орган. Ние сме задължени от Регламента за защита на личните данни да ви уведомим за това право; всъщност нямаме намерение да злоупотребяваме с данните ви!

В случай на въпроси относно настоящата Политика, моля свържете се с Осветлението ЕООД по имейл на [email protected] или чрез
писмена кореспонденция на адрес: Осветлението ЕООД,Служител по сигурността на данните, 1505 гр. София
ул. Димитър Софиянец 2,гр.София, България.

Вашето мнение